FAQ Antalis és Én

Az alábbiakban megtalálja a legtöbbször feltett kérdéseket az Antalis részletes válaszaival.

Az Antalis célja, hogy elismert legyen a környezettudatos papír forgalmazói között. Ez a cél teljes mértékben beépül a csoport üzleti megközelítésébe és stratégiájába. Ha többet szeretne megtudni, látogasson el az alábbi linkekre:

Green Star System™

Antalis & Környezetvédelem

"Did you know" videó
 

A honlapon található „Kapcsolatfelvétel” menüpontra kattintva elérhetővé válik az "Irodáink" fül, amire rákattintva megtekintheti irodáink címeit, továbbá a térképen is megnyithatja, ha rákattint a nyíl ikonra. Kapcsolatfelvételi űrlap is elérhető, ha szeretne nekünk írni. Az egyszerű hozzáférés érdekében kattintson ide.

Fiókja létrehozásához egyszerűen kövesse az oldal jobb felső sarkában található Eshop gombot, majd az utasításokat a "Bejelentkezés" és a "Fiók létrehozása" lehetőségre kattintva. Miután létrehozta fiókját, számos funkcióhoz férhet hozzá a „Fiókom” részben és élvezheti exkluzív online ajánlatainkat, amikor online rendel.

A kezdőlap "Kapcsolatfelvétel" részére kattintva kapcsolatba léphet velünk abban a témában, amelyre választ szeretne kérni. Elérhetőségeink egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot! Ugyanezen oldal alján egyaránt megtalálhatja munkatársaink személyes elérhetőségét, üzletágakra bontva.

 

Van, Szolnokon az Újszászi út 5. szám alatt.

Nem találta meg kérdésére a választ?

Lépjen velünk kapcsolatba itt!