Az Antalis alapértékei és viselkedési normái

Alapvető értékeink azok az értékek, melyről azt gondoljuk, hogy munkánk és magatartásunk szempontjából a legfontosabbak annak érdekében, hogy hozzájáruljunk egy pozitív, jól teljesítő és sikeres szervezet kialakításában.

Booklet.jpg

4 erős alapérték, mely segít egy pozitív, hatékony és kiemelkedő teljesítményű szervezetet felépíteni:

IMG-teamspirit-2.jpg

  • Csapatszellem

Ha megérti saját szerepét a vállalat hosszú távú céljainak elérésében, együttműködik a célok és a tervek elérésének érdekében, üzleti hálózatokat épít ki és lehetőségként használja ki a készségek és értékek sokféleségét.

IMG-trust-2.jpg

  • Képesség és bizalom

Elkötelezettséget és bizalmat mutat, a vállalat érdekeit szem előtt tartva hozza meg döntéseit, inspirál és motivál másokat annak érdekében, hogy az egyénileg kitűzött céljait megvalósítsa a vállalat által kitűzött szempontok és célok szerint, továbbá minden feladatban értékeli a tanulási lehetőséget.

IMG-account-2.jpg

  • Felelősség vállalás

Csapattagként felelősséget vállal cselekedeiért, elhivatottságot és elköteleződést mutat a Csapat és a vállalati siker iránt, valamint törekszik a felmerülő problémák megoldására és a vállalat által elvárt józan ítélőképességre.

IMG-mindset-2.jpg

  • Nyitottság a változásokra

Gyorsan és pozitívan reagál a változásokra és a változó körülményekre, törekszik a felmerülő akadályok és kihívások megoldására, nyitott az új ötletekre és aktívan hozzájárul az elképzeléseinek csapattal való megosztására annak érdekében, hogy a vállalat hosszú távú céljai megvalósuljanak.