trendek, esettanulmány, packaging-esettanulmány

Hogyan lehet biztonságosan és vonzóan csomagolni a rendkívül érzékeny eszközöket?

11 júl. 2022 — Biztonságos csomagolás; Magas értékű eszköz; Csomagolástervezés
Nyomtatás
High-ends-turntables-header.jpg

Fontos, hogy védelmet biztosítsunk ezeknek az összetett és rendkívül érzékeny eszközöknek, valamint egyedülálló kicsomagolási élményt nyújtsunk a vásárlóknak!

Fontos, hogy védelmet biztosítsunk ezeknek az összetett és rendkívül érzékeny eszközöknek, valamint egyedülálló kicsomagolási élményt nyújtsunk a vásárlóknak!

Az ügyfél kihívása

A vevő az analóg csúcsminőségű lejátszóeszközök, például lemezjátszók, kazetták és erősítők specialistája. A német szakértelem és precizitás az állandó innovációt, a legjobb anyagokat és a műszaki tökéletesítést jelenti a legmagasabb hangminőség érdekében.

A kézi készítésű csúcsminőségű lemezjátszókat számos országba exportálják, raklapon, egyedi szállítással egyaránt. Ezeket a rendkívül érzékeny komplex eszközöket biztonságosan kell szállítani, hogy megóvják az érzékeny alkatrészeket az ütésektől, sérülésektől. Az eszközöknek azonban nem csak épségben kell megérkezniük rendeltetési helyükre, hanem ugyanilyen fontos a vásárló számára, hogy a csomagolás kiemelje a termékek értékét és egyedi kicsomagolási élményt nyújtson a címzettnek.

Antalis megoldás

A csomagolási követelmények teljesítése érdekében speciális PE hab felhasználásával személyre szabott megoldást dolgoztunk ki, amely az optimális termékvédő tulajdonságok mellett sajátos megjelenésű és egyedi tapintással is rendelkezik.
A habszivacs párnák úgy vannak kialakítva, hogy a vásárló a megfelelő sorrendben tudja kicsomagolni az alkatrészeket, hogy lépésről lépésre össze tudja állítani azokat anélkül, hogy előbb ki kellene csomagolnia az egész dobozt.


High-ends-turntables-solution.jpg

 

A külső csomagoláshoz a kiváló minőségben nyomtatott dobozon kívül egy külső kartonpapír doboz is helyet kapott, amely további stabilitást és védelmet nyújt a szennyeződésekkel szemben, valamint elrejti a csomagolás tartalmát.

High-ends-turntables-solution-process.jpg

Speciális PE habból testre szabott védőcsomagolás, okos felépítés és dupla külső doboz.

 

Előnyök

ICONE-STRONG.jpg

Erős

100%-os védelem ütések, rezgések, leesések és alkatrészek ütközése ellen.

ICONE-TIME-SAVING.jpg

Kicsomagolási élmény

A megoldás alapján a vevő nem egyben, hanem részenként tudja kicsomagolni a terméket, amely a finom PE habnak köszönhetően további  exkluzív  élményt nyújt.

ICONE-UNBOXING-EXPERIENCE.jpg

Idő takarékos

Gyors, biztonságos és egyedi csomagolás.

Kapcsolódó szolgáltatások

Smart-consult-logo.jpg

Tanácsok a csomagolási folyamat optimalizálásához

Segítünk optimalizálni költségeit és a csomagolási folyamat hatékonyságát.

Smart-tech-design-logo.jpg

Testre szabott, csúcstechnológiás megoldásokat készítünk, hogy megfeleljünk az Ön egyedi kihívásainak.