Conqueror_Banner.jpg

Világhírű minőség 1888 óta

Az 1888 óta szigorú szabványok szerint gyártott Conqueror a márkaidentitás kialakítására és megőrzésére kiváló választás. A jellegzetes érintése és megjelenése a minőség nemzetközi mércéjévé vált.

Webshop

USP-conqueror-1.jpg

Tökéletes nyomat megjelenítés egyedi és finom érintéssel

A papír a piacon elérhető legjobb rostokat tartalmazza - ECF famentes rostokat és 15%-ban pamutszálakat - melynek keverékét használva finom és lágy tapintást teremt, mely meghatározza a Conquerort. A Conqueror az első nyomtatástól az utolsóig tökéletes nyomatképet biztosít, így könnyedén elérheti a lenyűgöző eredményt.

 

conqueror-usp-3.jpg

Állandó minőség 1888 óta, világszerte

A kézművességet és a tudást 1888 óta a papírgyártók nemzedékei adták át a következő generációnak. Minden Conqueror papírlap magával hordozza a szakértelmet és a vízjel továbbra is a megkülönböztetés jele. Mivel a Conqueror minősége világszinten egyforma, így kiváló választás olyan ügyfeleknek vagy olyan projektekhez, melyek nemzetközi szintűek és ugyanolyan nyomtatási minőséget kívánnak. 

 

conqueror-usp-2.jpg

3 féle felületben és 6 féle árnyalatban kapható hozzáillő borítékokkal

Az igényes vásárlók igényeinek teljeskörű kielégítésére a Conqueror 6 különböző fehér és krémszínű árnyalatban kapható. Mivel a különböző felületek árnyalati eltérése nem látványos, a CX22, Laid vagy Wove könnyen kombinálható ugyanazon projekten belül. A Conqueror borítékok széles választékát kínálja, minden árnyalatban és felületben egyaránt.

 

conqueror-usp-4.jpg

Hívja fel magára a figyelmet a Conqueror vízjelével!

Ha vállalati kommunikációról van szó, a Conqueror vízjel kifejezi az Ön kifinomultságát és a nyomtatott kommunikáció értékét. Halványan látható, tökéletes megoldás elegáns fejléces vagy hivatalos dokumentumok megjelenítésére, miközben csak a Wove és CX22 felületek modern dizájnja vagy a Conqueror Laid hagyományosabb felülete közül kell választania.