Coala Coversafe™ innovatív öntapadó film, amely forradalmi antimikrobiális technológiát integrál

 

 

table_verre900x397.jpeg

 

 

A Coala Coversafe™ folyamatos vírus-, baktérium és panaszvédelmet biztosít minden felületen 24 órán át. A vírusok 99,9% eltűnik.

 

 

          Kapcsolat                Műszaki információk

 

A jelenlegi kihívásokkal teli egészségügyi helyzetben az Antalis a biztonságos környezet garantálásához a legmegfelelőbb megoldásokat kívánja kínálni ügyfeleinek, hogy sikeres és akadálytalan üzletmenetüket ezzel elősegítse.

 

 

 

A Coala Coversafe™ kiemelkedő antimikrobiális jellemzőkkel rendelkező öntapadó fólia, mely minden körülmények között és mindenféle felületen folyamatos biztonságot nyújt, köszönhetően forradalmian új, ásványi kerámia mikrogömböket beépítő, a francia Pylote által szabadalmaztatott technológiájának.

 

Az ásványi kerámia mikrogömbök forradalmian új jellemzőinek kihasználásával a Coala Coversafe™ háromszoros vírus-, baktérium és penészvédelmet nyújt a nap 24 órájában (koronavírus 229E, szezonális influenza, vírusos bélfertőzés..). A diszkrét, vékony, átlátszó és matt öntapadó védőfólia teljes mértékben természetes és biokompatibilis, így nem jelent veszélyt a bőrre vagy élelmiszerekre.
Felhasználható étkezdében és egyéb élelmezési felületeken, számos felületen és helyszínen.

 

 

img1-resize325x182.jpg

 

 

A Coala Coversafe™ folyamatos védelmet nyújt baktériumok és vírusok ellen mindenféle felületen: automata adagolókon, kilincseken, kapcsolókon, íróasztalokon, korlátokon, pultokon..

 

Extra biztonságot és nyugalmat biztosít különböző munkahelyeken: kórházakban, idősotthonokban, üzletekben, irodákban, közösségi közlekedésben, sportközpontokban, bárokban, iskolákban, éttermekben..

 

A több,mint 4 éves tesztelés bebizonyította, hogy ez a forradalmian új termék stabil és állandó hatást fejt ki anélkül, hogy az idő elteltével hatékonyságából bármit is veszítene. A Coala Coversafe™ könnyen karbantartható, bármilyen hétköznapi tisztítószerrel  (szappan, mosószer, fertőtlenítőszer) tisztítható anélkül, hogy antimikrobiális hatása csökkenne. 
További információért lépjen kapcsolatba szakértőnkkel.

 

A Coala Coversafe™ alkalmazása egyszerű (pl. a koronavírus 229E esetén 90% 1 órán belül, >99,9% 24 órán belül) és maradvány nélkül eltávolítható.

 

coversafe2-resize325x488.jpg

 

A természetes antimikrobiális technológiát (az ásványi kerámia mikrogömbök segítségével) a Pylote fejlesztette ki. A Gorgonne Industrie a technológiát felhasználó Coala Coversafe™ öntapadó fólia gyártója.

Vissza a Coala főoldalra
paperman