Coala Interior Film

 

Coala_interior_film_1440x540px.jpg
 


 

Forduljon szakemberhez 

Műszaki adatlap

 


Új életet akar adni a tereknek?

Az Antalis bemutatja a Coala Interior Film-et.


A Coala Interior Film fólia több mint 650 könnyen alkalmazható bevonattal kínál olyan valósághű tapintású bevonatokat, amelyek a legtöbb felületre rekordidő alatt felvihetők. A Coala Interior Film ideális otthoni vagy üzleti célokra: költségtakarékos megoldás a beltéri felületek újradekorálásához. Az öntapadó bevonatok alkalmasak bútorok, falak, konyhák, és egyéb felület dekorálására.

 

 


A Coala Interior Film választék nyolc kollekcióból áll:

Fa, Egyszinű, Bőr, Márvány, Fém, Glitter, Természetes kő, és Szövet. Mindegyik hőre lágyuló anyag (egyenetlen felületeken is alkalmazható) méretükhöz képest 15% mértékben. Javasoljuk, hogy alkalmazás során vegye igénybe szakember segítségét, különösen abban az esetben, ha a dekorfóliát lekerített vagy szögletes formákra alkalmazzák. 5 méteres hossztól, 122 cm szélleségben kapható, több mint 200 féle termék rendelhető 3 napon belüli szállítással.

 

wood   solid colours   leather   marble
             
Fa   Egyszínű   Bőr   Márvány
             
mettaliser.jpg   glitter   stone   fabric
             
Fém   Glitter     Szövet


 

Ne cserélje le régi íróasztalait. Fedje be inkább valósághű bőrszerű dekorfóliával. Ki kellene festeni a falakat, de nem teheti meg, hogy bezárja a helyiségeket? Használja a Coala Interior Film szövetet, és alakítson ki otthonos luxuskörnyezetet.

Otthoni vagy nyilvános felhasználás a Coala Interior Film egyaránt gyorsan alkalmazható (az üzletmenet fennakadása nélkül egy napon belül kész), szagtalan és nem hagy foltot.

 

Coala Interior Film

 
Coala Interior Film     

A Coala Interior Film buborékmentes ragasztóanyagának köszönhetően könnyen alkalmazható, és nedves szivaccsal tisztítható. A termék UV ellenálló és tűzbiztos, megfelel az EuroGlass szabványoknak. A ragasztó erős, állandó kötést ad, 24 órán túli leválást megakadályozó polimerizációval.


Rendeljen honlapunkról A5 méretű mintát, és tegyen próbát különböző felületeken. Kapható a teljes választékot tartalmazó Binder és a 200 legtöbbet értékesített termékünket tartalmazó Maxi Swatch melyekkel könnyen bemutathatja termékeinket vásárlói számára. 

  

 

Vissza a Coala főoldalra
paperman