Elkötelezettségünk : Tegyünk a fenntartható vizuális kommunikációért!

A környezet segítségért kiált. Tudjuk. Ügyfeleink tudják. Az Ő ügyfeleik is tudják. A Sign & Display iparág vezető forgalmazójaként nekünk – Önnek, valamint minden ügyfelünknek és partnerünknek – rendkívül fontos szerepet kell játszania iparágunk felelősségteljesebbé tételében.

green-sustainability-v3.jpg

A VÁLTOZÁSHOZ MINDENKIRE SZÜKSÉG VAN!

Eljött az idő, hogy felgyorsítsuk a környezetbatát  signs & display termékekre való átállást. Jóval több ez víziónál - ez a szándékunk. Nemcsak a bolygóért teszünk! Okos üzleti megoldást kínálunk. Ügyfeleink felelős viselkedést várnak el tőlünk. Akik ma váltanak, alaposabban felkészülnek a jövőre.

 

A JÓ HÍR, HOGY FELELŐSEN GONDOLKODNI KÖNNYEBB, MINT AMINEK LÁTSZIK.

Hogy mérhető változást hozzunk a vizuális kommunikáció terén, olyan keretet alakítottunk ki, mely a felelős forráskezelést és a környezetbarát termékeket objektív értékelőrendszerrel és elkötelezett támogató csapattal ötvözi annak érdekében, hogy ügyfeleink számára akadálymentes átmenetet kínáljunk a fenntarthatóság felé.

raindrop.jpg

FELELŐS forráskezelés

Már 2013 óta építjük felelős szállítóláncunkat.

Ennek érdekében online platformon gyűjtjük össze, központosítjuk és elemezzük szállítóink szabályaival, termékeik nyomon követésével és CSR elkötelezettséggel kapcsolatos adatait.

OBJEKTÍV értékelő rendszer kialakítása

Tovább szeretnénk lépni. A felelős lépések megtétele létfontosságú, ahogy azok bemutatása is. Jól ismert és bízonyított Green Star System™ rendszerünk segítségével mérjük a legfontosabb tényezőket, a nyersanyagtól a késztermék újrahasznosíthatóságáig: minden termékünk nullától öt csillagig terjedő osztályzatot kap.

Értékelő rendszerünket kiterjesztjük a vizuális kommunikációs termékeinkre is. A cél az, hogy közösen, egyre több fenntartható megoldást találjunk és az Önök ügyfeleivel is megosztható adatokat tegyünk közzé. Célunk, hogy termékeink 75%-a 3 vagy több csillagos besorolást kapjon.

 

beige.jpg

 

water.jpg

MEGFELELŐ termékkínálat

Néha a műanyag fantasztikus. Valójában időnként még a környezet szempontjából pragmatikus is, pl. hővisszaverő ablakfóliák vagy dekorbevonatok esetén, hogy a pazarló épületfelújítások elkerülhetőek legyenek. De nagyobb léptékben egyértelmű, hogy az olajszármazékok helyett sürgősen újrahasznosított, újrahasznosítható és rostalapú megoldások mellé kell elmozdulnunk!

Környezetbarát alternatívát kínálunk a legtöbb beltéri és kültéri vizuális kommunikációs alkalmazás helyett, azonos teljesítménnyel. Környezetbarát megoldásaink minősége meglepetéseket tartogat!

VÁLTANI egyszerű

Környezetbarátabbá szeretné tenni vállalkozását, de érthető, ha aggódik a pénzügyek, a gyártófolyamatok és a minőségi elvárások miatt. Tudjuk, hogy sok mindent át kell gondolni és a váltás összetett folyamat.

Fenntarthatósági szakértőink készek arra, hogy felmérjék igényeit, feltárják a lehetséges alternatívákat és segítsenek Önnek abban, hogy egyszerű, hatékony és hosszú távon életképes, környezetbarát megoldást találjon.

 

leaf.jpg


 

dandelion.jpg

SZÁMÍTHATUNK Önre?

Nagy kihívás ez. Nem tudjuk egyedül leküzdeni és nem fog menni egyszerre az egész. Közös célunk, hogy olyan világot építsünk, ahol a környezetbarát vizuális kommunikáció mindenek felett áll.

Sok dolgunk van még. Piacvezető vállalatként lefektettük az alapokat. Most Önre számítunk, hogy segítsen a változásban. Folytassuk együtt!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Fenntarthatósági szakembereink készek megbeszélni az Ön igényeit, felmérni alkalmazásait, az Ön által jelenleg használt termékeket és ajánlani megfelelő, környezetbarát alternatívákat a sikeres átállás megkezdéséhez.

gss-low.jpg
Vizuál Green Star System
 

Az Antalis Visual Communication Green Star rendszerével új dimenziót ad a termékválasztáshoz. Olyan választás, amely vizuális érzelmeket hoz létre, miközben a környezeti kiválóságot generálja.

gss-low2.jpg
Fenntartható alternatívák
 

Környezetbarát alternatívákat keres az alkalmazásaihoz? Tudjon meg többet a fenntartható termékek széles választékáról, és működjünk együtt a fenntartható vizuális kommunikáció érdekében.

 

online-ordering-bens_590x400.jpg

Beszállítók nyomonkövethetősége

Fedezze fel, hogy az Antalis miként erősíti a beszállítóinak nyomotkövethetőségét és megbízhatóságát!