Nyitvatartás 8.00- 16.00
Kapcsolatfelvétel
Partnerünk?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Fedezze fel az Antalis legfenntarthatóbb papírjait!

A papírválasztása az Ön környezetvédelmi szempontjait is tükrözi, az Antalis pedig különböző alternatívákat kínál minőségi kompromisszumok nélkül.

pochettes_bulle_recyclage.jpg

A szén-dioxid semleges papírtól a 100%-ban újrahasznosított vagy alternatív rostokig, az Antalis papírok széles választékát kínálja, amelyek közvetítik az Ön értékeit is mindenféle alkalmáshoz.

logo-arjowiggins

Conqueror, Rives és Opale 100%-ban újrahasznosított változatok a vállalati identitás érdekében vagy a Keaykolour ásványi részecskékkel vagy a kreatív alkalmazásokhoz alternatív pamut- és bambuszszálakkal, az Arjowiggins prémium újrahasznosított minőséget kínál, amely bármilyen igényes projektet támogat.

olin origins

A természet ereje ihlette! Ez az organikus árnyalatokkal rendelkező termékcsalád nemcsak a szén-dioxid-kiegyenlítési programot, hanem a környezetvédelmi, non-profit szervezeteket is támogatja az 1% for the Planet által.

 
logo-cocoon

Cocoon®, az extra fehér újrahasznosított papír

A Cocoon® egy kiváló minőségű, 100%-ban újrahasznosított és 100%-ban fehér, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír.
A Cocoon® kíméli a környezetet anélkül, hogy veszélyeztetné a nyomtatási eredményeket.

 

logo-cyclus
 

Cyclus®, az autentikus újrahasznosított papír

A Cyclus® természetes árnyalatú papírok széles választékát kínálja, 100%-ban újrahasznosított és FSC® tanúsítvánnyal rendelkezik.


logo-nautilus.jpg

Nautilus®, a természet szeretetéért

A NAUTILUS® egy 100%-ban újrahasznosított rostokból készült prémium minőségű mázolatlan papír, amely két különböző árnyalatot kínál, a természetes fehéret és a magas fehéret.