Green Star System™ papírtermékekre

Elveszett a környezettudatosságot kifejező címkék között? Olyan sok különböző címke és környezetvédelmi tanúsítvány létezik, hogy néha nehézséget okoz összehasonlítani a termékeket és kiválasztani a megfelelőt.

img-greenstar-1.jpg

A Green Star System™, egy könnyen értelmezhető rendszer a papírok környezeti tudatosságának felmérésére

A Green Star System™ egy általánosan elfogadott referencián alapuló rendszer a szolgáltatások és termékek értékelésére, mely a laikus és a ma létező környezetvédelmi tanúsítványokat nem feltétlenül ismerő közönség számára is érthető.

A Green Star System™ figyelembe veszi a legfontosabb információkat a rost eredetéről és a gyártási folyamatokról. Minden papírterméket nullátóll ötig, a környezeti teljesítmény alapján csillagjelzéssel lát el.

A Green Star System™ a környezettudatos termékek összetettségét tükrözi: szakértő közönséghez szól, de a besorolással leegyszerűsíti az információt, hogy a nem szakértő közönség számára is érthető legyen.   

Az önmagában érthető rendszer könnyen használható a környezetvédelmi erőfeszítések kommunikálására, a félreértés kockázata nélkül.

 

További információért kattintson ide: "Környezettudatos papírgazdálkodás" 

 

Tekintse meg a Green brosúrát, mely bemutatja a zöld kezdeményezésünket és a környezettudatos papírok listáját. A listában megtalálja az összes 3-5 csillagos környezettudatos papírokat. 

 

Minél több csillaggal rendelkezik egy papír, annál környezetbarátabb!

GSS papír ábra.PNG

Elveszett a környezet tudatosságot jelző címkékben?

Tekintse meg videónkat: